1 objekt 365 dagar

Rymling

Rymling

Ganska fint väder när jag kom från jobbet och jag gick runt och kollade växterna vid dammen. Lill-polarn har varit med gubben på Möllan och kört skolbio. Det hade väl fungerat ganska bra men gubben såg lite stressad ut och ville ha med sig en bullpåse om Lill-polarn skulle med honom igen.

Nu tyckte han att Lill-polarn kunde vara ute ett par timmar så han kunde vila en stund. Jag hade plockat in det mesta från dammen men glömt att ta in fule gubben och när jag och gubben var på väg in hörde vi skräcken i Lill-polarn röst när han skrek ” Han har krupit ur dammen!!”. Jag lovar att Lill-polarn var kritvit i nyllet.

Jag blev så ställd? Jag hade ju packat ner händerna. Usch, fule gubben såg verkligen läskig ut där han krälade på uteplatsen. Jag måste fråga Micael om det är han som plockat fram händerna igen. Jag får nog ta in honom över vintern.

– In … är det inte bättre att han får ta igen sig nere i  rotkällaren? Han kan ju få värmeslag om man tar in honom. Lill-polarn tittade skräckslaget på mig!

– Ja, kanske det.

– Puuh! Eller det var ju tur jag kom på det så han inte skrämmer Esmeralda! Hon är ju lite känslig!

Leave a Reply

Översätt sidan »