1 objekt 365 dagar

Kolla nu Pepper! Träff!

Kastar prick

Idag skall jag bara städa undan och softa hela kvällen. Lill-polarn hjälper gubben och Micael ute i kokhuset med hur de skall placera köket men när jag var inne och hejade hörde jag hur Lill-polarn och Pepper sprang runt som tokstollar i övervåningen och gubben tittade lite trött på mig, lika bra han får rasa av sig.

Kändes riktigt lyxigt att gå runt här i lugn och ro, ingen som tjatar om bullar och alla katter på utsidan. Shakira var fullt sysselsatt med att vakta så inte
grävskopan som håller på att röja hos den nya grannen, skall gräva på vår sida om muren. Kände bara hur inspirationen kom smygande och hur snabbt den plötsligt flög sin kos!!

– Gå in Lill-polarn!
– Jag och Peppe ville bara kasta prick!

Lill-polarn hade fått tag i putte kulor som han satt och kastade ner från övervåningen, det skall gå en trappa upp vid hålet och just nu är det Lill-polarns favorit plats eftersom han har full koll på alla rum den vägen.

Leave a Reply

Översätt sidan »