1 objekt 365 dagar

Guld!

Wow! Guld!

När jag kom körandes stod Shakira och spejade på muren. Såg bara henne först men misstänkte att Lill-polarn var i närheten. Shakira är aldrig så långt nere om hon är ensam. När jag gick ner för att titta efter, såg jag även Pepper och Lill-polarn. De stod på muren  och tittade ut över den nya tomten.

– Titta titta ! Jag har hittat guld!

Lill-polarn visade upp små glänsande stenar och ville ner på tomten igen och hacka efter mera. Det gällde ju att passa på innan huset byggs över rikedomarna. Jag sa till Lill-polarn att man inte kan plocka på andras marker och att han absolut inte fick vara på den sida muren. Men har var helt förblindad av av glittrande sten bitarna.

Shakira och Pepper följde med mig upp, men Lill-polarn stod kvar på muren. Grannens stora katt dök upp och tittade spänt på Lill-polarn. Han verkade stå och fundera över vilken kategori Lill-polarn tillhörde? När han började slicka sig om munnen tyckte Lill-polarn att det bäst att gå med oss.

– Ser jag ut som en råtta?
– Nej men naggande go!

Leave a Reply

Översätt sidan »