1 objekt 365 dagar

Surfar

Surfa

Idag åkte vi till ÖB och köpte regntäcken till hästarna. Vi skulle även in och titta ut köksmatta till Micael på Mattlandet. Lill-polarn ville vara hemma och fortsätta att baka kakor, de han gjorde igår var väl ingen direkt höjdare och Esmeralda ville vara med denna gången så det gick riktigt till och inte bara mambo jambo.

Vi hittade rätt bra mattor och Micael hittade en mysig ljusbricka och ett par tofflor som han köpte. När vi kom hem och tittade på de olika matt bitarna hörde vi plötsligt den gamla sommarplågan med Beach Boys –SurfinUSA.

– Är det detta ni kallar att surfa på internet?

Lill-polarn hade tagit Micaels ljusbricka och stod nu och busade i värsta surfing poser. Det var inte förrän Esmeralda ropade att han nu hade bränt kakorna som han släppte Micaels ljusbricka och rusade tillbaka till köket. Efter en liten stund ropade Lill-polarn att det var fika dags och ville att Micael skulle tända surfingbrädan.

– Har jag bakat så får ni allt hjälpa till och göra det lite mysigt. Jag skall väl inte behöva göra allting själv, städa, baka, laga mat, tvätta och mata hästarna?

– Åh herre gud Lill-polarn, var fick du luft ifrån?

Leave a Reply

Översätt sidan »