1 objekt 365 dagar

Lagom är bäst

Lill-polarn hämtar vatten

Lill-polarn gick och tjatade hela morgonen att jag skulle sy färdigt hans kafta. Riktigt irriterad blev jag när han var på väg att klippa sönder min nya gosiga pläd som mantel. Efter många om och men släppte Lill-polarn pläden och siktade in sig på olika tofsar. Tofsar fick han gärna ta hur många han ville och efter en timme såg man bara en vandrande tofs.

När Shakira fick se tofsen blev hon helt överlycklig och trodde det var hennes nya tuggleksak. Huaa! vad snabb hon är när hon tror man vill leka. Hon for runt som en skottspole och jag såg hur Lill-polarn blev grönare och grönare. Till sist vrålade Lill-polarn stanna och Shakira tvärnitade och släppte direkt. Blää! Pratande tuggleksak?

Lill-polarn rev ilsket bort alla tofsarna medan han blängde på Shakira. 3 minitofsar fick vara kvar och 1 på hatten. Sedan gick Lill-polarn in och hämtade vattenkruset, han gick bort till dammen och hämtade vatten så han kunde torka bort all drägel från kaftan. Lill-polarn passade på att bära ner vatten till hästarna. Lika så bra att öva ifall han får bära vatten långa sträckor i Afrika.

Leave a Reply

Översätt sidan »