Hästarna

Kallt men vackert

Äntligen känns det som man är på väg att ha hunnit med det man vill. Spärrade bara av halva köksträdgården för hästarna, alla täcken är inköpta och det mesta är undan plockat. Mera hö och mera torv för bäddar och dränering så är även den biten färdig. Har äntligen bränt av alla kort och rensat upp i datorn. Det har varit lite små strul med datorn och jag vågar inte chansa ifall hårddisken är på väg att ge sig.

Vid dammenVid dammen

Nu när det blir mörkt så fort så känner jag mig så begränsad, vist är det en mysig årstid men det är bökigt att rida och promenera runt med pannlampa i ett. Är det bara snö, så lyser den upp och det är vackert. Måtte vi slippa all slask, hovar och hagar tar så mycket stryk att man är på väg att ge upp varje år. Blir det pengar över vill vi göra en riktig dränering runt hela gården. Men när solen skiner som idag, då är det allt bra vackert ute med lite frost och alla höstfärger.

Shakira

Leave a Reply

Översätt sidan »