1 objekt 365 dagar

Fika pause

Fika pause

Lill-polarn gick ut tidigt och ville vara med när hästarna fick sina nya täcken, han tycker det ser så roligt ut när de hoppar runt och täckena fladdrar. Bonusen är om Bellman försöker krypa ur sitt täcke, helt otroligt att en så stor häst kan slinka ur täcket utan att det går sönder. Medan jag höll på i hagen hade Lill-polarn klättrat upp på målarställningen till kokhuset och satt där med en kopp kaffe.

Lill-polarn var helnöjd med utsikten, nu när de röjt för den nya tomten har man även utsikt på villorna nedanför. Nackdelen var bara att den arga gubben med jordgubbarna nu hade insyn upp mot gården. Lill-polarn hade tagit med sig lyktan upp så han inte skulle frysa medan han tittade på hästarna. När han satt och myste fick han se hur arga gubben kom gåendes längst uppfarten!

Lill-polarn kände hur han blev stel som en pinne och önskade att han haft en osynlighetsmantel på sig. Han pustade lättat ut när gubben gick fram till mig istället.

– Ser att hästarna fått nya täcken! och att ni varit i Afrika! Charmig träfigur ni fick tag på! Är det en gårdsvaktare?

Lill-polarn blev så paff! Gårdsvaktare, charmig?  men herregud vilken trevlig gubbe! Han visste ju vad han pratade om! Wow! Jag ser Afrikans ut. Lill-polarn var helt salig och frågade stup i kvarten hur den nu skulle gå när han flyttade till Afrika? Skulle vi klara oss, tänk om hela gården brakade i hop nu när inte han fanns och höll ordning på allt!!

Leave a Reply

Översätt sidan »