1 objekt 365 dagar

På post

På post

Jösses vilken rörig dag. Skulle direkt till facket efter jobbet, men skickar papperna istället. Så jag och gubben tog en tur till RK. Glömde helt bort att jag skulle ut och rida med Monica. Lill-polarn gick runt och var lika små stressad han. Hans släkting Momamba hade lovat skicka brev och Lill-polarn ville ha det just idag.

Spelade ingen roll att jag sa att långväga brev tar tid, han ville ha ett idag och jag vet inte hur många gånger han var och kollade brevlådan. En del post kommer på morgonen och Citymails brukar komma lite senare. När Monica kom upp blev det att jag följde med till stallet och tänkte inte så mycket  mer på det.

När vi kom ner till vägen hörde vi konstiga ljud från brevlådan. Monica var helt övertygad om att det var en råtta och vågade inte öppna. Men till sist hörde vi  “skit, en elräkning till och inget från Momamba!” När jag öppnade tittade Lill-polarn uppfodrande på mig och sa att jag måste fixa locket så man inte får det i huvudet.

– Men Lill-polarn! Jag har aldrig någonsin fått ett brevlådelock i huvudet, det är bara brevlådesnokar som får det!

Leave a Reply

Översätt sidan »