1 objekt 365 dagar

Hoppa Bettan! Hoppa!

Hoppa

Lill-polarn hade fixat fika när jag kom hem, skall erkänna att jag blev lite misstänksam och kikade storögt runt, men allt såg ut som det brukade. Härligt att bara få sätta mig med en kopp kaffe. Även Shakira och katterna verkade väldigt trötta, Shakira brukar annars ha väldigt bråttom ut och katterna skrika på mat?

– Hoppa Bettan! Hoppa!

När jag gick bort mot matsalsbordet ser jag hur Lill-polarn försöker få den lilla nyinköpta kon att hoppa.

– Lill-polarn, hon vill nog vara där!
– Men hon har ju hoppat hela dagen på övervåningen och tyckte det var jättekul! speciellt när papperstussarna yrde som små rosa bollar.
– Vaa! vilka rosa bollar!

Undra på att Shakira och katterna var trötta, hela övervåningen var full av hopknycklade dasspappersbitar. Vi hade köpt rosa dasspapper! Fy tusan så övervåningen såg ut! Det blev till att städa för Lill-polarn och sedan åka och köpa nytt dasspapper och lämna tillbaka bullarna vi köpte igår. Nej skojar bara! Men det blir ingen bulle för Lill-polarn idag.

Leave a Reply

Översätt sidan »