1 objekt 365 dagar

Sitt!

Sitt!

Jösses! Idag hade Lill-polarn fullt upp. Han ville ha sin lilla lastkärra och mängder av köttbullar. Jag tänkte direkt  “Härligt har han äntligen släppt nojan på bullar”. Tänkte jag skulle städa undan på övervåningen, så det passade ju jättebra att Lill-polarn ville vara ute på altanen och greja.

Medan jag gick och dammsög försvann den ena porslinshunden efter den andra och jag funderade på om det var dem Lill-polarn skulle trycka fulla av köttbullar. När jag städat klart var även Shakira borta och jag gick ut för att kolla vad Lill-polarn höll på med.

– Sitt! Sitt stilla!

Lill-polarn hade radat upp alla hundar och visade mig stolt hur duktig han var att få dem och sitta. För varje gång han sa “sitt” så åt han en köttbulle! Shakira såg moloknare ut efter varje köttbulle hon blev blåst på och till sist rusade hon upp och snodde med sig hela påsen och sprang iväg

– Men Lill-polarn det är ju hundarna som skall ha köttbullarna!
– Men? det är ju jag som får dem att sitta!

Leave a Reply

Översätt sidan »