1 objekt 365 dagar

Blir det bra här?

Blir det bra här?

Jag går igenom köket på prylar som jag skall ta med mig till RK. Det är ju söta hyllor vid sidan om köksskåpen och jag älskar plåtburkar av alla de slag. Just nu står burkarna inne i skåpen och det var ju inte tänkt. Så jag tänkte ställa upp dem och samtidigt gå igenom alla köksskåp. RK högen växte stadigt medan mina skåp började bli tomma.

När Lill-polarn fick se att jag rensade bland såser och bakpulver ville han gärna vara med och jag tackade ju inte nej till ett par extra labbar. Han skulle bara göra en viktig grej först? När jag vänder mig om står han och biter av en bit på varje bulle! När Lill-polarn ser att tittar förvånat på honom så säger han ” Ja så påsen inte hamnar i RK högen! Det är väl ingen som vill ha tuggade bullar heller!”

– Var inte så säker på det Lill-polarn!

Lill-polarn tittade på mig och släpade med sig bullpåsen. Efter ett tag så hörde jag hur han frågade Pepper om den skulle mera till vänster? och ett himla hamrande. Lill-polarn hade tagit mina små tavlor som jag tänkte ha i hallen, men han såg så glad ut och tyckte de var som gjorda för honom. Han börjar få riktigt mysigt vid sin soffa, det är bara en matta som fattas.

Leave a Reply

Översätt sidan »