1 objekt 365 dagar

Bulldiet

Banta!

När jag kom hem hörde jag ett dovt skratt från den lilla matsalsdelen. Buddha satt och skrattade åt Lill-polarn så magen hoppade. Gubben tittade på mig och sa att de hade suttit och pratat hela dagen. Buddha hade varit så avundsjuk på att Lill-polarn var så smal och vig så han hade bett honom om råd hur skulle bära sig åt för att bli likadan. Lill-polarn hade blivit så till sig av lycka när han fick bli dietexpert att han hade klättrat upp på piedestalen och satt sig tillrätta när han skulle undervisa.

– Man måste se till att få i sig minst 4 – 5 bullar varje dag, gärna någon extra på lördag – söndag. Man skall absolut inte bara sitta här och stoppa i sig en massa ris. Det går inte, det ser du väl själv. Riset bara sväller i magen. Det gör aldrig bullarna. Efter man har ätit middag   (minst 2 bullar) skall man sova middag i en och en halv timme så kroppen kan tillgodogöra sig all näring.

Så där har dom suttit flera timmar nu, pratat, skrattat och ätit (bullar). Lill-polarn har verkligen funnit en själsfrände.

– Vet du vad, då kan man ju kalla dig för Bulldha sedan!

Leave a Reply

Översätt sidan »