Pyssel

Bara lite småsker kvar så är hallen klar

Vi var på Elgiganten och hittade en demo tv för kanonpris. Härligt att kunna sitta kvar och pyssla i lugn och ro. Vi har varit ganska oeniga om storleken och det kändes så onödigt att köpa en tv när vi har en i sovrummet, men den här var så billig att vi klippte till direkt. Hallen känns så mycket större nu när vi skall ha valv och slipper dörren. Köpte en skohylla att ha alla tidningar och scrapping prylar i , den var lagom smal att ha vid dörröppningen och att ha tvn på. Men jösses vad den svalde prylar.  Testade att sätta rest tapet så det inte skulle se så rörigt ut genom de små fyrkanterna och kommer göra det på de andra luckorna med.

Vi skall dra om elen så vi får nya vägguttag, sätta upp elementet och listerna sen är det klart i hallen och jag är riktigt nöjd. Nu har jag ett bord att sitta vid och det kommer garanterat så småningom dyka upp ett syra betsat bord eller skrivbord  på RK eller Secondhand. Nu är det bara pysselgrejer i hallen och det känns himla skönt att det inte är så utspritt och framför allt att min symaskin står uppe igen. Sydde så mycket till ungarna när de var små.

Leave a Reply

Översätt sidan »