Utflykter

Göteborgs Choklad Delikatesskalas

När jag var på väg till jobbet i fredags hörde jag på radion att det skulle vara Göteborgs Choklad Delikatesskalas under lördag och söndag. Lite trist att inte Rosa kunde följa med för det var verkligen en upplevelse. Det var choklad i mängder och från olika länder. Vi fastnade vid  Nova Scotia Whisky fudge. Det var svårt att slita sig från provsmakningarna men till sist kände jag att de bästa smak minnena blir ändå från Olivolja etc som hade bunkrat upp med oljor och vinäger med alla möjliga smaker. Jordgubbsvinägern var riktigt god och det var första gången jag provade olika bruschetta.

Enda nackdelen-Jösses!! Vad folk. Vi kom hyfsat tidigt, för kön var enorm när vi skulle ut. Det borde funnits en annan väg ut! Nu blev det att man fick pressa sig ut mellan dem som skulle in. Ostindiska huset är stort och pampigt men idag räckte den inte till, när det blir så mycket folk och dofter blir det lite kämpigt. Vi gick ut och tog lite luft i den fina innegården. Men det var roligt och mycket att se på. Det blir garanterat att jag kollar nästa år med, om inte annat för den goda whisky fudgen.

De hade även hälsochoklad!  XOCAI Ät choklad och gå ner i vikt! Det var intressant att lyssna på vad hon sa men jag vet inte riktigt vad jag skall tro? Det är antioxidanterna och Oracvärde som är extremt höga i choklad!

Leave a Reply

Översätt sidan »