1 objekt 365 dagar

Inte röra!!

Inte röra!

Typiskt en sån där städar dag. Tänkte småfixa varvat med tv tittande och bara softa runt i mysdressen. Lill-polarn hade varit med mig på långpromenad med Shakira så vi var rejält nöjda men blöta när vi kom tillbaka. Lill-polarn

ville bädda ner sig och lyssna på ljudböcker om Afrika och jag satte mig för att surfa.

Jag hade skickat msn till Rosa att det var chokladfestival idag och undrade om hon ville med. Hon hade inte tid idag, så jag och gubben stack iväg. Han behövde ändå en paus medan skruvdragaren laddades upp.  Jösses! Vad folk det var och vilken tur att inte Lill-polarn var med, jag hade ju varit tvungen att sätta handklovar på honom.

Vi fick köpt en del som vi tänkte mysa med i kväll, så jag ställde bara upp det på vedspisen medan vi fixade till mackor med den nya vitlökskorven vi köpt.

– NEJ!! Lill-polarn, vad gör du? vi skall ha det i kväll.
– Men Whisky fudgen är till mig vaaa?!

Leave a Reply

Översätt sidan »