Pyssel

Göteborg

Usch vad det regnar. Snickaren har kommit idag så gubben och han jobbar för fullt i kokhuset, medan jag går och softar runt här inne. Sitter just nu och går igenom de kort jag tog i går. De har ju ändrat om trafiken i Göteborg, så man får ju åka runt halva stan för att komma dit man skall. Stackars turister! Förstår att de blir förvirrade av alla skyltar. Jag slutade att köra i Göteborg för ett par år sedan, det går betydligt fortare att ta sig in med pendeln.

En onsdag gick jag och Elvy och fotograferade gamla byggnader, jag skulle vilja gå längs hamnen och bland kronhusbodarna. Göteborg är fullt av gamla byggnader som man inte riktigt tänker på. Få ta en dag och gå runt, skrämmande att man inte känner sin egen stad så dåligt, har hittat roliga bilder från folk som har turistat och de har hittat massvis av intressanta ting. Men när jag städade hittade jag en äventyrs karta över Hallands län som jag skall ta och titta igenom.

Leave a Reply

Översätt sidan »