Familjen

Vilken slappedag :)

Kokhuset

Vilken lugn dag jag haft. Har bara suttit och surfat och gottat mig framför en brasa. Gubben och snickaren har kommit jättelång med kokhuset och det luktar så himla fräscht därinne, annat var det när vi började, då stank det unket och väggarna var fuktiga. Elektrikern ligger sjuk hemma och gubbarna försöker göra så mycket annat det bara går tills han blir frisk. Här är en bild när snickaren klyver väggen. Fy tusan vad det rök.

Micael och Nina har varit ute och städat upp så det skall bli lättare att fortsätta, köksskåpen står just nu lite i vägen så vi får hoppas elektrikern blir frisk snart och kan dra den sista elen. Köket blir väldigt litet men attans så mysigt och Micael börjar bli lite spänd nu på att det skall bli klart. Vi satsade att det skulle bli klart till slutet på sommarn, men får sätta till sommarn istället, så får vi se om det går.  Så länge det går framåt och inget knepigt inträffar är vi nöjd

Leave a Reply

Översätt sidan »