1 objekt 365 dagar

Padda?

Gå ner!

Jag skulle precis köra igång dammsugaren när jag hör Lill-porlarns förskrämda rop att Wumba Wu skall gå ner innan trollpackan exploderar av ilska och förvandlar dem till paddor. När någon åker snålskjuts är det värsta hon vet och dessutom satt Wumba  Wu och kastade runt hennes magiska pulver som hon alltid har med sig när hon flyger.

Lill-polarn hade klättrat upp på fuskspisen och försökte få ner Wumba Wu men nådde inte riktigt. En av porslins pudlarna åkte ned i golvet och jag såg hur Lill-polarn bara blev mer och mer stressad över Wumba Wu`s gunganden. När Lill-polarn  kände att han fick en massa pulver på sig fick han panik och rusade runt och skrek att han var på väg att bli en padda.

Hmm! Jag som tyckte morgonen började så bra, kände mig riktigt utvilad för en gång skull! Nej jag går och ta mig en kopp kaffe till så får jag se hur många paddor jag behöver städa ut sedan. Lill-polarn kan gott få reda upp problemen hans lilla gäst ställer till med. Vem vet, han kanske lugnar ner sig efter detta, hmmm eller också lär han sig bara nya hyss  🙁

Leave a Reply

Översätt sidan »