1 objekt 365 dagar

Fynd!

Vilka fynd!

När jag kom hem så möttes jag av hejdlöst fnitter från datarummet. Wumba Wu var helt överlycklig och tyckte det var helt otroligt att man bara kunde hitta fräcka saker bara sådär! Att det liksom bara stod i ett hörn och väntade på att bli hittade.

De kommer bli så imponerade när jag kommer hem till Afrika och har fångat en gulfenad krukpiraya alldeles själv. Wumba wu tyckte Sverige besöket var över alla förväntningar med en massa konstiga hyddor och egna vattendrag att utforska. Dessutom vimlade det av konstiga djur.

Lill-polarn var jätteimponerad av att Wumba Wu kunde spåra upp nya ting så snabbt. Han ville absolut att han skulle stanna längre så han kunde lära ut spårtekniken innan Afrika-resan.

– Titta Wumba Wu, så fin min blåa krukofant är! Skall vi ge Esmeralda den gröna krukodilen?

Leave a Reply

Översätt sidan »