1 objekt 365 dagar

Hon kommer!

Hon kommer!

Snickaren hade jobbat i Kokhuset och jag frågade gubben vad det var som han hade gjort. Det var något med ventiler och jag tänkte inte så mycket mera på det, utan vi åkte iväg och handlade. Lill-polarn och Wumba Wu satt och spelade kort i godas ro.

När vi kommer tillbaka hör vi hur Lill-polarn säger till Wumba Wu att han skall skynda sig att kravla ut. Jag blir så himla ställd när jag ser det runda hålet, innan det slår mig att det är till ventilen. Trodde de skulle sitta högre upp? och inte i Lill-polarns höjd. Där får vi sätta på höljet omgående!

Jag får världens chock när jag går in i kokhuset. Lill-polarn och Wumba Wu har övat prickskytte med blåsrör och skjutit i väg färgade bomullstussar! Väggen såg
ut som en gigantisk Dalmatiner. Jag rusar ut och får fatt i de små vandalerna som får tillbringa kvällen med att tvätta väggen.

Leave a Reply

Översätt sidan »