1 objekt 365 dagar

En till!!

Vem är nu detta?

När jag kom hem och satte på kaffet kom Lill-polarn med Wumba Wu. Lill-polarn hade presenterat honom för katterna och nu var det dags för Shakira. Lill-polarn förberedde Wumba Wu på att Shakira är lite misstänksam i början och lite små skeptisk till vandrande pinnar men annars är hon snäll.

Wumba Wu gick försiktigt fram till Shakira som stirrade en lång stund innan hon tittade upp på mig med blicken ( Skoja?  Inte en till! Undrar om jag får bo hos Tobias ett tag). Efter många försök tog Shakira till sist salamin från Wumba Wu och släppte blicken från honom ett par sekunder, för att titta undrande på mig.

När Lill-polarn gjorde ordning lite fika rusade Wumba Wu bort till Shakiras matskål och tittade på alla matkulor.

– Wow! Brukar Shakira spela Kalaha!? Hon måste vara en mästare, hennes skål är ju full av kulor!

Leave a Reply

Översätt sidan »