Utflykter

Näsbokrok

I dag har vi tagit en härlig promenad ute på Näsbokrok. Här fanns det stora gravhögar från bronsåldern, och de var verkligen stora! Kommunen har verkligen lagt ned stort jobb på att alla skall kunna ta sig fram och det fans bänkar överallt som man kunde sitta och njuta av den fina utsikten. Slingan är på 1,4 km och här var så mycket folk. Mängder av hundar och barnfamiljer. Gullig med den familjen som hade barnens små cyklar med, riktigt smart.

Jag tycker det är kanon när det är så många i omlopp, även om det hade varit gott att promenera på ett ställe där Shakira hade kunnat vara lös. Av de hundar vi har haft är Shakira den som verkar njuta lika mycket med linan som lös. Vi skall gå hit fler gånger när inte gubben skall i väg och jobba, så vi kan gå den längre slingan och längst havet. Men som det kändes nu så var det perfekt för oss alla och vi klarade oss precis från regnet.

Leave a Reply

Översätt sidan »