1 objekt 365 dagar

Fruktbåt?

Till dammen

När gubben och jag kom från Näsbokrok hittade vi Lill-polarn och Wumba Wu i full färd med att sjösätta en båt som vi fått utav Kickan. Det hade kunnat gå riktigt illa, det är en båt som man skall ha frukter i, och den är garanterat inte vattentät. Wumba Wu tyckte det var det fånigaste han hört?? man åker väl i en båt! varför skall frukten ut och åka.

Lill-polarn och Wumba Wu blev så besvikna, det hade tagit dem flera timma att släpa ned båten från övervåningen. Tre raster med bull och knäckebrödsintag för att orka ta sig ut till dammen. När de äntligen var framme, ja då kommer vi och sabbar det hela. Jag förklarade att den kommer att sjunka men Lill-polarn och Wumba Wu gav sig inte, klart att båten inte skulle sjunka!

Jag fyllde upp våran gamla plåt balja och de satte sig i båten. Den flöt hyfsat när lille Wumba Wu satte sig, men när Lill-polarn kom så sjunk den som en sten. De kravlade sig snabbt till kanten så jag kunde plocka upp dem och Wumba Wu sa till Lill-polarn att de kanske hade varit bättre om de skickade ut bananerna först, för att testa båten.

Leave a Reply

Översätt sidan »