1 objekt 365 dagar

Mys

Ta skydd!

När jag kom från jobbet satt Lill-polarn och Wumba Wu på köksbordet och undrade om de kunde få plantera de stora lökarna som jag köpt. Eftersom det ändå var dags att de kom i jorden, så var det ju käckt om jag fick hjälp med det. Jag hade köpt Amaryllisar och hyacinter i olika färger.

Efter en del tjafs om vilken färg som skulle vara i den stora krukan, enades de om den röda Amaryllisen och satte två ljushållare och den lilla dekorations-rosen. Wumba Wu tyckte att ljushållaren liknade grannbyns kunga krona och satte den på huvudet. Lill-polarn ville inte vara sämre han och tog den andra.

Wumba Wu hade sett att vi har en Amarula ståendes och undrade om inte han och Lill-polarn kunde få en liten skätt?

– Hemma i Afrika får jag dricka hur mycket sånt jag vill!

Wumba Wu tog ett så stort glas han kunde hitta, medan Lill-polarn var lite mer försiktig. Han mindes fortfarande hur dålig han hade blivit på den konstiga röda saften.

Leave a Reply

Översätt sidan »