1 objekt 365 dagar

Ops!

Ops!

Wumba Wu har ända sen han kom hit stått och spanat upp på vår Afrikanska hörna. Dels är det saker från när pappa var FN-soldat i Kongo och från när gubben var i Liberia och Marocko. Prylarna sitter ganska högt upp och det är för att det hänger vassa spjut och pilar. Det skulle inte var någon risk för att pojkarna skadade sig när de var mindre och for upp och ner i trappan.

Wumba Wu som är lite smidigare stod nu uppe på hyllan och klappade imalan (hjorten) och beskrev hur vackra djuren var när de sprang över savannen. Lill-polarn ville också stå uppe på hyllan, men var lite klantig och slant så han satte labben på fel ställe. Wumba Wu som hörde Lill-porlan stamma tittade undrande på honom.

– Ojojoj! Jag skulle… jag menar… det såg ju ut som en bulle. Skulle bara smaka.

Wumba Wu höll på att storkna och var på väg att ramla ner när han skrattade.

Leave a Reply

Översätt sidan »