Pyssel

Har påbörjat min box

Har nu suttit med min explosion box, jösses vilket pill göra. Kollade runt för att få tips om storleken och en hade tyckt att man inte skulle göra för stor. Men man skall egentligen använda de fyrkantiga ark som fins färdiga att köpa. Sen valde jag det tighta locket och det var verkligen tight. Men den var riktigt rolig att göra och även Micael vill prova på att göra en.

Jag skall prova att göra olika storlekar, min blev väldigt söt och jag använde 300g papper. Det som de flesta använder är betydligt tunnare, men det kanske inte spelar så stor roll. Blev lite irriterad på mig själv att jag inte passade på i Kungälv på scrapp loppisen, arken kostade bara 5 kr styck. Det var roligt att gå på, men på tok för trångt i min smak, när det var så svårt att komma fram blev det att jag och Rosa satte oss och fikade i stället. Hon hade bakat igår och det var riktigt mysigt att bara sitta i ett av skolans lokaler och koppla av. Mitt fotopapper tog precis slut så jag får göra färdigt resten under veckan. Typiskt jag som avskyr när jag inte får klart.

Leave a Reply

Översätt sidan »