1 objekt 365 dagar

Ta skydd!

Ta skydd!

I dag har Rosa och jag varit i Kungälv på scrapploppis. Jag hann inte mer än innanför dörrarna förrän Lill-polarn och Wumba Wu undrade om jag köpt något till dem. Hmm! Vad klantigt, det hade jag ju kunnat göra så hade jag garanterat fått suttigt  i fred. Som det var nu ville de scrappa med mig.

Till sist gav jag bara upp! Lill-polarn hade så många synpunkter på min explosions box om varför jag inte gjorde si och så. Så fort jag limmade fast något så vrålade han till Wumba Wu att ta skydd. Jag förklarade massvis av gånger att den inte skulle explodera på det sättet, utan att kanterna bara skulle ramla ner.

Sen kände jag att det inte var någon större mening med att scrappa med dem i närheten, så jag bad dem dekorera om min korg istället. Wumba Wu siktade in sig på flaskan som han tyckte stod snett, medan Lill-polarn snodde de nya foto ramarna som han satte i kort på sig själv och ville dekorera korgen full med.

Leave a Reply

Översätt sidan »