1 objekt 365 dagar

The Rockstocker´s

The Rockstocker´s

I dag skulle Micael och Nina passa Lill-Polarn och Wumba Wu. ( Underbart ) Jag behövde städa i ordning och handla lite. När jag kom hem frågade Micael om han inte kunde slippa passa dem någon mer gång.  Både han och Nina så bra utslitna ut, medan Lill-polarn och Wumba Wu hade haft en kanon dag!

Så fort Lill-polarn fick syn på att Tobias var på väg till jobbet, så hade han rusat iväg och hämtat reservnyckeln. Micael och Nina skulle bara städa färdigt rummet innan de tänkte hitta på något mysigt. Som tur var hörde de på direkten vart Lill-polarn och Wumba Wu hade tagit vägen. Det var bara att följa oljudet.

Lill-polarn och Wumba Wu var helt i sitt esse och tyckte de spelade helt suveränt. De hade bestämt sig för att turnera denna sommar med namnet The Rockstocker´s. Micael berättade att de hade spelat i timmar så nu ville han och Nina gärna åka iväg till ett tyst ställe.

Leave a Reply

Översätt sidan »