1 objekt 365 dagar

Klart det är luftballongskorgar

Luftballongskorgar

När jag kom hem från jobbet så hörde jag ett knarrande ljud ovanför köket, rummet där uppe är ju vårt sovrum! Nej bara inte Shakira har varit framme igen! Shakira är jätte duktig men är sovrumsdörren uppe när vi jobbar så lägger hon alla skorna i sängen! Så vi är väldigt noga med att ha dörren stängd.

Det första jag hörde var “Klättra upp nu då!” och jag snabbade mig upp för att se var det var de klättrade på?  Wumba Wu hade tyckt att mina lyktor såg ut som luftballongskorgar och hade klättrat upp i den närmast fönstret. Lill-polarn som var betydligt längre fick inte plats utan hängde i snöret och dinglade.

– Du måste landa Wumga Wu! Jag orkar inte hålla längre!
– Okey skall bara knyta upp!

Jag hann precis in och fånga upp dem i luften när Wumba Wu fick upp knuten. Jösses! Det var den lyktan det, och i morgon skall Micael och Nina passa dem! Kanske ska be dem att vara i ladan, där finns inte så mycket som kan gå sönder.

Leave a Reply

Översätt sidan »