1 objekt 365 dagar

Till de unga

Till de unga

När jag kom hem han jag precis rädda undan Micaels och Ninas paket. Syrran hade skickat en liten förlovningshälsning och Lill-polarn var bergsäker på att paketet var till honom i vanlig ordning. Wumba Wu var mest fascinerad av frimärkena och han fick kraftig hemlängtan när han tyckte ett frimärke såg ut som ett elefant huvud.

Lill-polarn klappade om Wumba Wu och sa att det var nog bara en bild på ett Norskt berg. Det är ju inte så långt kvar tills du skall åka tillbaka och ett par veckor senare så kommer ju jag och Esmeralda ner. Wumba Wu såg genast lite gladare ut och när Micael klev innanför dörren så sken även Lill-polarn upp.

– Skynda dig att öppna paketet!

Syrran hade skickat ett sött kort och en handduk till de unga tu.

– Vem av er skall ha kortet och vem skall ha handduken? frågade Lill-polarn!

Leave a Reply

Översätt sidan »