Smått o Gott

Advent

En ny liten skål

I dag har jag handlat så jag kan baka, hade tänkt baka till sonen och hans kompisar. Men när jag var uppe och fodrade och verkade av hovarna så hade lane gänget gått hem och det var väl lika bra det, det är skola i morgon och Micael är lite trög att få upp på morgonen. Får ta och baka någon annan dag, men det blir nog snart. Jag köpte lakrits abstrakt när jag var med Rosa på Panduro och idag hittade jag små supersalta lakritsflakes som jag kan använda i muffinsen.

Sen åkte Rosa och jag till gravarna och tände ljusen och kollade så allt var okey, såg att jag behöver köpa en ny lykta, annars var där jättefint. En riktigt bra grej vi har börjat med där. Det var väl tänkt att jag skulle börja sätta upp jul staden men inspirationen har inte riktigt infunnit sig. Utan det är bättre jag kopplar av och Titta på Mitt stora feta Grekiska bröllop.

Leave a Reply

Översätt sidan »