1 objekt 365 dagar

Lakrits-muffins

Lakrits-muffins

Lill-polarn och Wumba Wu hade hittat mitt strössel som jag köpte i går, självklart hade de inte kunnat hålla sig utan smakat på varje sort. Så fort gubben gick utanför dörren hade de plockat fram Rosas muffins-recept och droppat i mängder av lakritsextrakt. Sedan stod de i valet och kvalet om de skulle toppa med lakritsflakes eller röda hjärtan.

Lill-polarn ville absolut göra muffins med hjärtan, han hade tänkt bjuda Esmeralda på muffins och då såg det vackrare ut med röda hjärtan än massa svart. Wumba Wu ville ha massvis av lakritsflakes, han tyckte det var bland det godaste han ätit, så en påse gick till att testa om alla lakritflaksen smakade likadant och en till toppingen.

Så jösses! Vad muffins här fanns när jag kom hem. Lill-polarn mysar med Esmeralda och Wumba Wu har gottat ner sig vid Pepper och kollar på tv. Med jämna mellanrum hör man hur hans mage knorrar av alla lakritsflakes. Micael har varit nere och hämtat en påse muffins och är på väg att gå upp till Tobias med ett par påsar.

Leave a Reply

Översätt sidan »