1 objekt 365 dagar

Herre i huset

Hjälper Nissarna

Jag åkte iväg en sväng med Rosa och när jag kom tillbaka hörde jag hejdlösa skratt inne i datarummet. Lill-polarn och Wumba Wu hjälpte de små tomte nissarna att gunga på gunghästen. Gunghästen stod uppe på den gamla symaskinen och Lill-polarn tyckte det var bäst att någon som var stor höll koll.

De små nissarna var helt överlyckliga och hade jätteroligt. Lill-polarn höll dem i handen tills det var deras tur, han hade försökt lyfta ner gunghästen men den stod för högt upp. Lill-polarn tyckte det var han som var bäst lämpad att hålla ordning på huset när inte jag var hemma.

Micael kom ner och undrade om han kunde ta lite pepparkakor med sig upp på rummet? Lill-polarn hade jagat runt dem med en träslev varje gång han och kompisarna försökte ta en pepparkaka. Fast de hade försökt dela upp sig och komma åt burken från alla håll, så hade Lill-polarn lyckats dänga till dem med sleven.

– Men Lill-polarn då?
– Jaa! De skall väl äta smörgås först!!

Leave a Reply

Översätt sidan »