1 objekt 365 dagar

Här är det!

Här är paketet

Wow! Första december och första paketet kunde öppnas. Lill-polarn och Wumba Wu sprang runt som tokstollar innan de fick sansat sig så jag kunde hjälpa dem att hämta stegen. Jag skall på möte idag så jag är ledig och det var väl tur det så jag kunde hjälpa dem att ta ner ETT paket.

– Jag har hittat den!

Lill-polarn tog försiktigt ner paket och skulle precis gå ner från stegen när han fick syn på Wumba Wu som tagit en salladstång och försökte febrilt plocka ner paket 15.

– Nej! Inte den, det är inte den femtonde idag!

– Men det är det snyggaste paketet ju!

Jag gjorde i ordnig lite mys och gick ut med stegen igen, inte värt att lämna kvar den inte!  Det låg små kritor och ett block i paketet så jag bad dem rita små tavlor som jag kunde hänga upp i stället för varje paket som plockades ner. När jag kom hem igen från mötet så skulle vi börja med jul staden, det vill säga om resten av alla paket var intakta och inget annat skumt hade hänt medan jag var borta.

Leave a Reply

Översätt sidan »