jobb

Irriterad!

Shit! Vad matt jag blir. Tog ledigt för jag skulle på möte, åker dit och tror ni han var där!! Nix! Han hade gått ut och lunchat. Visserligen behövde jag en dag
ledigt men ändå! Lämnade in mina papper så skulle han gå igenom dem imorgon och jag hoppas att han snabbt hör av sig. Det är så mycket strul på jobbet att jag
har tröttnat. Letar nytt jobb.

Lite trist bara att arbetsmarknaden ser ut som den gör och att man börjar räknas som förbrukad. Inte speciellt kul att höra när man söker jobb, men det är bara att hålla tummarna och söka på. Nu skall jag städa undan och elda i spisen, funderar på att tända vedspisen också, lika bra att passa på när gubben är hemma och slappar i soffan. Innan pipan har blivit varm så ryker det in åt alla håll och kanter och jag tycker det är lika läskigt varje gång.

Leave a Reply

Översätt sidan »