1 objekt 365 dagar

Bara stjärnan som skall upp.

Julstaden

Lill-polarn och Wumba Wu hade skött sig kanon när jag kom hem igår, så vi började så smått med julstaden. Men med två extremt starka viljor så blev julstaden inte klar utan de skulle fortsätta idag medan jag var på jobbet. Lill-polarn ville ha grottan i mitten på staden medan Wumba Wu ville ha granen i mitten.

Jag vet inte hur många gånger de flyttade runt husen innan de verkade nöjda, när de äntligen hade lugnat ner sig ja då skulle granarna placeras ut och alla små tomtar och barn på kälkar och dylikt. Lill-polarn ville ha alla små rådjur inne i grottan och Wumba Wu ville att de skulle vara runt granen.

Så när jag kom hem kände jag en viss tveksamhet att gå in! De kanske hade rivit ner hela huset? öppnat alla paket och fullstädigt gått bärsärkagång?!  Jag bet ihop och gick in! Men det ända jag hörde och såg var “brum brum” från Lill-polarn som lekte med sitt flygplan och Wumba Wu som andaktsfullt satte upp granens stjärna.

– Wow! Vad duktiga ni har varit.

Leave a Reply

Översätt sidan »