Pyssel

Ljusfat

Äntligen är det svin kallt, brukar tycka att det är pest och pina men nu är jag bara så glad. Betydligt enklare att ta på sig ett par långkalllingar än att hålla humöret uppe när det bara regnar och marken inte klarar av att ta upp mer vatten. Hästarna var nöjda nu när de slapp gå i geggan. Shakira som älskar kyla var på strålande humör idag och for runt som en skottspole. Det var bara tre griniga katter som kom inrusandes som oljade blixtar för att värma sig som var missnöjda med vädret.

Det var bara synd att jag blev sen igen från jobbet så jag inte hann promenera så länge, älskar att fota frost. Men det lär garanterat komma fler tillfällen. Sist jag var på RK hittade jag ett fat för 10 kronor och två fåglar för 15 så jag gjorde ett nytt fågelbad, men tillsvidare får det vara ljus fat med lite dekorationer på vårt vardagsrumsbord. Skall strax bädda ner mig i soffan med en go brasa och bara gotta mig.

Leave a Reply

Översätt sidan »