1 objekt 365 dagar

Magisk sjö

Magisk sjö

När jag kom hem idag var kaffet klart och det var städat i vardagsrummet. Lill-polarn och Wumba Wu fyllde på diskmaskinen? Jag började ana ugglor i mossen och tittade snabbt runt, men allt såg precis ut som det brukade! Micael hade hjälpt dem att ta ner tredje paketet som innehöll ett pussel.

Jag räddade ut Lill-polarns ena nalle ur diskmaskinen och skulle precis ta mig en kopp kaffe när Wumba Wu frågade om han inte kunde få gå på den magiska sjön. Trött och eländig som jag var efter jobbet så tog det ett tag innan jag kopplade att det nog var dammen Wumba Wu syftade på. Jag var lite tveksam först men Wumba Wu såg så bedjande ut.

Han ville också att jag skulle ta mängder av bilder så han kunde visa medicinmannen i byn att han minsann var mäktigare eftersom han kunde gå på en sjö. Eftersom det redan hade mörknat tände vi en marshall och gick bort till dammen. Lill-polarn hann inte mer än ut på isen förrän han drattade på ändan.

– Skynda dig att ta kort innan Lill-polarn kommer upp! Wow power!

Leave a Reply

Översätt sidan »