1 objekt 365 dagar

Russel

Fixar till granarna

Jösses vilket russel det var när jag kom hem. Snickaren hade frisknat till och höll på att sätta upp Micaels kök, skorstens-gubben slammade skorstenen så Micael kan elda i kaminen och Lill-polarn och Wumba Wu satte upp smågranarna vid den lilla uteplatsen på framsidan av huset.

Granarna hade legat uppe i kokhuset och blivit ganska platta så Lill-polarn och Wumba Wu fick fluffa upp dem ordentligt så de skulle bli fina, sen var det glapp i en av granarna. Wumba Wu lyckades hitta rätt lampa att vrida på men så fort snickaren körde igång kapen lyste granarna svagare.

Wumba Wu som fortfarande var i lyckorus över att ha promenerat på den magiska sjön, var övertygad om att det var han som gjorde så att granarna lyste svagare. Att det var överbelastning i den enda elektriska sladden från kokhuset hade han inte en tanke på, utan ville nu bli kallad Simsala Wu.

Leave a Reply

Översätt sidan »