Familjen

Kommer bli så sött

Vilket fint arbete snickaren har gjort med Micaels kök. Köket kommer bli väldigt litet men så mysigt. Det fick ändå plats ganska många skåp, eventuellt fortsätter han i helgen och förhoppningsvis kommer elektrikern snart och kopplar in det elektriska. Skorstenen är ny slammad och så fort vi har lagt in golvet kopplar skorstens gubben in kaminen. Då var det bara till att börja elda. Skorstenens puts i övervåningen har släppt men det skall rättas till på våren då vi börjar med övervåningen. Så om allt funkar som det ska kanske vi blir klara denna sommarn som kommer i stället. Det viktigaste är att det blir bra så får det ta den tiden det tar.

Men Micaels glädje när han fick se sitt kök och all beröm som han öste över snickaren, värmde gott.

Leave a Reply

Översätt sidan »