1 objekt 365 dagar

Gäst säng!

Gäst säng

Rosa och jag tog en rejäl shoppingtur idag och åkte till klädkällaren och sedan till öb. Jag köpte lite små pyssel inför julen men både jag och Rosa hade slarvat med maten så vi åkte på huvudvärk. Vi bestämda att åka tidigt en morgon i stället, nu var det så mycket folk att man bara blev matt.

Jag hittade en sådan söt bröd box med gammal karta och segelbåt på till Micael. Men när jag kom hem var kaffefiltret slut och jag behövde åka iväg igen. När jag kom tillbaka stod Micael i dörren och vinkade att jag skulle smyga in i datarummet. Wumba Wu hade trott att bröd boxen var en gäst säng och hade bäddat ner sig. Han såg helt salig ut där han satt och lyssnade på Lill-polarn.

Lill-polarn tyckte det var härligt att slippa ligga skavfötters med Wumba Wu och var nu i sitt esse med att berätta den ena historian som var värre än den andra. Båda brast ut i gapskratt med jämna mellanrum och Micael tyckte Wumba Wu kunde använda boxen som säng tills han åkte tillbaka till Afrika.

Leave a Reply

Översätt sidan »