Smått o Gott

Ute med Rosa

Medan Rosa var redig och tränade stepp på morgonen var jag och tränade att buffla mig runt i sekondhand affären, det är en viss teknik att sticka fram handen grabba tag i något intressant och som blixten gå vidare. Känns lite illa när man börjar känna igen folk och bli en stammis. Men jag fick tag på en brödburk som passade perfekt med mina andra burkar i köket. En jättefin advents ljusstake till Micael som också gillar lite udda ting.

När jag var klar plockade vi upp Rosa och åkte ut till  Jaap´s antik och inredning. Hur mycket som helst att se på men lite väl dyrt. Värt att besöka, men både jag och Rosa letade julklapp till julswappen och då var det väl inte riktigt rätt affär. Men Rosa passade på att fjäska med tomten, medan jag blev lite mer intresserad av lite tuffare typ.

Vi skall snart ha glöggkväll och jag skall gå igenom lite recept på godis som vi skall laga, har inte riktigt bestämt om jag skall lägga det i strutar eller egen dekorerade burkar. Kanske både och, skall surfa runt och se vad jag hittar.

Leave a Reply

Översätt sidan »