1 objekt 365 dagar

Andra advent

Andra advent

I dag har verkligen Wumba Wu varit jobbig. Jag gjorde färdigt julklappen till julswappen och uppenbarligen var det en julklapp som passade Wumba Wu. När jag hade ställt upp det jag skulle ha gällde det att inte gå på toa, hämta kaffe eller vända sig bort för en sekund.

Till sist när jag fick packa om paketet för tredje gången och plocka ut Wunba Wu så tappade jag tålamodet. Jag vill ju inte chocka min swapp vän med att det hoppar ut en liten svart vandrande ebenholtspinne från paketet. Även om det hade blivit lugnt och skönt här.

Lill-polarn hade satt upp en liten mistel och tyckte att Esmeralda skulle stå under den i ett, så till sist fick jag dra en historia om vad tomten kan hitta på om man inte uppför sig innan jul. Nu är det lugnt och Lill-polarn har tänt ljusen och väntar på att få hjälpa Wumba Wu att öppna paketet. Ha en riktigt trevlig andra advent.

Leave a Reply

Översätt sidan »