1 objekt 365 dagar

Packat och klart

Fastnat

Äntligen blev jag helt klar med swapp julklappen och hade sådan tur att jag hittade en nästan perfekt kartong på jobbet. Det är bara det sista brunpappret som skall på så är den klar att skickas, men jag tror jag tar det när Lill-polarn och Wumba Wu har lagt sig. Visserligen gulligt att de vill hjälpa till, men det tar sådan tid.

Lill-polarn ville knyta på bandet och Wumba Wu skulle hålla labben på bandet så Lill-polarn kunde göra en rosett. Men Wumba Wu hittade ett litet veck på pappret som han ville rätta till och precis då gjorde Lill-polarn rosetten. När jag kom ut i köket låg Wumba Wu fast bunden och sprattlade vilt för att komma loss.

Lill-polarn skrattade så han fick ont i magen.

– Nog för att du kanske längtar hem, men det där är väl att ta i!

Leave a Reply

Översätt sidan »