1 objekt 365 dagar

Från Bodö

Wow!

Micael kom hem först idag och hade varit ute och målat sitt köksfönster när posten kom körandes med ett paket från min syster i Bodö. Lill-polarn och Wumba Wu hade stått på köksbänken och tappat upp ett uppfriskande Yes bad när de också hade fått syn på postbilen. De såg att Micael kvitterade ut ett stort paket.

De var så nyfikna att det inte var långtifrån Micael hade trampat på dem när de kryssade runt hans ben för att komma åt paketet. Glädjen var enorm när de fick se att det var julklappar i paketet. Lill-polarn var tvungen att läsa flera gånger, men det stod verkligen “Till Lill-polarn på paketet och att han fick öppna det på direkten”

Han slet upp paketet och där var en jättevacker häst. Micael fick tag på ett paket som var till honom och när han följde snöret så satt där ett paket till Nina. Han skrattade gott åt det roliga sättet paketen satt ihop på. Nu sitter jag med en kopp kaffe och kopplar av medans Lill-polarn och Wumba Wu leker med hästen. Lill-polarn ger Wumba Wu en hjälpande hand så han kommer upp på hästen.

Leave a Reply

Översätt sidan »