Kärringonsdag

Pyssel onsdag

Jag var så fruktansvärd trött igår efter pysslet att jag bara bäddade ner mig i soffan och kollade på bonde söker fru, sen satte gubben på ett par avsnitt av Closer innan jag la mig. Men mina strutar blev helt färdiga. Elvy gjorde is choklad och sedan en jättesöt strut medan Rosa skrev text på jul lådorna. Tänkte jag skulle ha min på bordet med strutarna flaskor och lite smått och gott. Hoppas jag kan göra det sista i helgen och även all jul godis.

Rosa behövde åka hem tidigt så vi fick inte gått igenom recepten, men jag är ganska säker på vilket som skall göras, så det är bara att köra igång. I kväll tänkte jag lägga mig riktigt tidigt, är bara så himla trött. Hörde på jobbet att det skall komma snö nästa vecka och det hoppas jag verkligen så jag slipper det här grådasket. Det tar ju bara musten ur en.

Leave a Reply

Översätt sidan »