1 objekt 365 dagar

Mitt och ditt?

Skynda dig att öppna!

Yippie! Kärringonsdag och Lill-polarn hade hört att Elvy skulle göra is choklad. Här gällde det att vara snabb med att fylla alla tomburkar man kom åt. Lill-polarn och Wumba Wu hade precis dekorerat en glasburk och stod  nu och fyllde upp den med Elvys choklad.

När Rosa anlände så tittade hon på burken och tyckte den var jätte sött dekorerad, samtidigt som hon tryckte till locket och gick vidare. Kvar stod en väldigt snopen Lill-polare som tog i allt var han kunde för att få upp det tröga locket. Wumba Wu stod med chokladen i högsta hugg och tyckte Lill-polarn skulle snabba sig.

– Men vad gulliga ni är som ger Elvy burken.

– Njaaa om det är vår burk så blir det väl vår choklad när den ligger i burken??? Visst! Eller!

– Vad bra! Då kan jag lägga era julklappar i min säck!

Leave a Reply

Översätt sidan »