1 objekt 365 dagar

Var är godiset?

Var är godiset?

Pust! Jag hann inte mer än innanför dörren förrän jag hörde stim och stoj från datarummet. “Godis! Godis! Undra var hon har lagt gotterierna”.  Wumba Wu som är åt pygmé-hållet till nästan försvann bakom struten och man såg hur ivrigt han såg fram emot att få fylla hela struten med godis.

Lill-polarn som tyckte han var stor och stark hade försett sig med två strutar och kom nu ivrigt rusandes. Wumba Wu som inte såg så mycket bakom sin strut gjorde en rejäl vurpa över stackars Busen som stod och åt i godan ro och hade sådan otur att han landade rätt i Busens vattenskål.

Wumba Wu tittade chockat på sin blaskiga strut och blev så förkrossad att han gick och lade sig i brödboxen och stängde locket. Som tur var hade jag gjort två likadana strutar så Wumba Wu kunde få en som de hängde prismor på. Han kom inte fram förrän Lill-polarn sa att han även kunde få ta med sig paket 15 till Afrika, som också hade prismor hängandes.

Leave a Reply

Översätt sidan »