1 objekt 365 dagar

Retur

Wumba Wu åker hem

Då var det dags för Wumba Wu att åka hem till Afrika och förbereda Lill-polarn och Esmeraldas ankomst. Så det har varit lite dämpat här idag. Wumba Wu fick se lite snöflingor och anser sig har blivit väldig mäktig under vistelsen hos Lill-polarn. Det är väldigt få förunnat att få promenera på en magisk sjö.

Wumba Wu packade ner bull-recepten och skall sätta byn i arbete så fort han kommer hem så det finns ett rejält lager till Lill-polarn. Lill-polarn lade i paket 15 med den stora prisman och har sedan gått runt här och oroat sig över att paketet kanske kommer på villovägar eller hanteras ovarsamt.

– Det är ingen fara Lill-polarn! Du har ju skrivit  “Hanteras extremt varsamt” överallt.

Men Lill-polarn och Wumba Wu hann att förbrylla våra nya grannar. Så fort en vägg restes upp och de vände ryggen till var Lill-polarn och Wumba Wu där och puttade. Så när arbetarna skulle fortsätta så stod väggen skevt, till sist började de kolla runt på marken om de hade placerat huset på sank mark.

Fick smugglat in de små vandalerna innan gubbarna upptäckte dem. Men nu har Wumba Wu fått en kram av alla och jag skall ner till posten och skicka ett turbo express till Afrika.

Leave a Reply

Översätt sidan »