Pyssel

Vad de bygger!

Har gjort klart Norge paketet och printat ut alla fotografier som skall vara i de andra boxarna. Skönt att det bara är att limma bilder och dekorera kvar. Jag har haft lite roligt åt hästarna idag som tog sin morgon vandrig för att kolla husbygget. De är så ruskigt nyfikna och jag är glad att jag har gjort en slinga på ett par meter, så de inte står kloss intill muren som de gjorde förut. Det är helt otroligt vad hästar kan bli långa i kroppen och komma på knasiga sätt för att dra åt sig verktyg och annat som de inte skall pilla på.

Undrar om de funderar på att få upp huset innan jul? De håller fortfarande på att jobba med väggarna och har kommit jättelångt. De har stora halogen lampor lysandes och vi bor på en topp så man se allt kanon bra från köket. Får väl plantera nya träd i stället för de som de har sågat ner.

Leave a Reply

Översätt sidan »